CRÈME DE LA CRÈME: WORD V.I.P.

Vaak zie je in de online gaming industrie de mogelijkheid om V.I.P-lid te worden. Dit is een exclusieve game-ervaring voor de meest loyale en betrouwbare leden van de desbetreffende online gaming site. Vaak wordt er vanuit de site zelf een persoonlijke uitnodiging naar je gestuurd om je uit te nodigen bij het V.I.P-team, of het werkt op basis van het aantal comp-punten/loyalty-points dat je op kan sparen door middel van stortingen op je account, inleg of de hoeveelheid speeltijd die je hebt gemaakt op deze site.

Wat zijn jouw voordelen als V.I.P?

In de meeste gevallen krijg je als V.I.P-lid een persoonlijke account manager waar je 24/7 mee in contact kan zijn voor vragen en/of tips. Ook krijg je als extraatje veel gratis spins en vette bonussen. Buiten alle speciale aanbiedingen die je krijgt met het spelen van de online games, krijg je meer! Je gaat uitnodigingen op de mat zien verschijnen voor veel verschillende exclusieve evenementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: spannende voetbalwedstrijden, kaarten voor concerten of een kijkje bij de formule 1 races.Ook een leuk tripje naar een mooie plaats kan je via je lidmaatschap als V.I.P tegemoet komen.
Naast deze unieke ervaringen krijg je vaak nog meer! Denk hierbij aan gave cadeaus, zoals merk tassen, horloges, een flesje drank en nog allerlei andere gave spullen!

Ze zullen er absoluut voor zorgen dat je niks te kort komt en leggen je helemaal in de watten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*