De Martingale strategie bij Roulette

Roulette is een casinospel waar veel verschillende strategieën op worden losgelaten. De ene strategie is nog unieker dan de andere. Uiteindelijk proberen spelers natuurlijk altijd een manier te ontdekken om het spel te kunnen verslaan en gegarandeerd met winst naar huis te gaan of af te sluiten. Een veel gebruikte strategie is de Martingale strategie.

Hoe werkt de Martingale strategie?

Deze strategie is gebaseerd op de gedachte dat je altijd 1 maal je inzet kan winnen als je de inzet bij iedere verloren ronde verdubbelt. Hierbij zet je in op een relatief veilig vlak, dus bijvoorbeeld op rood. Je begint met 1 euro. Valt de kogel op rood, dan heb je 1 euro gewonnen en zet je opnieuw 1 euro in. Valt de kogel op zwart, dan zet je 2 euro op rood. Als de kogel nu wel op rood valt, dan krijg je 4 euro. Je hebt 3 euro ingezet, dus je wint 1 euro. Valt de kogel echter weer op zwart, dan verdubbel je de inzet weer. Kortom, je blijft verdubbelen en, volgens de strategie, eindig je altijd met 1 euro winst per reeks op het moment dat de kogel daadwerkelijk op rood valt.

Een gevaarlijk trucje

De Martingale strategie is voor veel spelers aantrekkelijk, maar toch zo gevaarlijk. Het kan wel 15 maal achter elkaar zwart zijn. Jij zet steeds het dubbele in. In het begin lijkt dit nog weinig, namelijk 1, 2, 4 en 8 euro. Daarna gaat het toch wel hard per inzet: 16, 32, 64, 128 euro enzovoorts. Je kan in een kwartier tijd op ruim duizend euro inzet zitten (en verliezen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*