Duitser wint Mega Jackpot met inleg van €3,20 bij Royal Panda

De Duitse Georg kon het niet geloven toen hij zag dat hij de Jackpot van €132.461,- had gewonnen bij het inzetten van een minimaal bedrag van €3,20 bij de progressieve jackpot gokkast ‘Devine Fortune’. Hij is een trouwe klant van de Royal Panda. Diezelfde avond ging hij met een roes slapen en bedacht zich de volgende dag dat hij waarschijnlijk gewoon had gedroomd. Totdat Royal Panda hem de volgende dag belde, om de winst te bevestigen.

Beknopte speluitleg ‘Devine Fortune’

Devine Fortune is een zeer nieuw videoslot dat gebaseerd is op de oude Griekse mythologie. Alle afbeeldingen die op de rollen voorkomen zijn gerelateerd aan bepaalde Griekse helden. Ook de geluidseffecten zijn zoveel mogelijk aangepast op dit thema.

Devine Fortune is een progressieve videoslot die je in veel gevallen gratis kan uitproberen om een impressie van de sfeer te kunnen ervaren zonder dat je er zelf geld op moet storten. Erg moeilijk is het spel niet, maar het is handig om van tevoren de speciale functies te (her)kennen of uitleg over te krijgen.

De rollen (5 rollen met elk 3 rijen symbolen en altijd met 20-winlijnen) beginnen te draaien wanneer je op de ronde knop onderaan het beeldscherm klikt. Je kan ook gebruik maken van de autoplay, zodat je het jezelf helemaal comfortabel kan maken. De win-lijnen kan je ook laten oplichten door op “i” te klikken. Ook verschijnen dan de uitbetaal-tabel en de uitleg van de extra spelfuncties.

De spanning zit er meteen goed in wanneer de rollen beginnen te draaien. De mogelijkheid dat je wat wint, of een speciale functie activeert is meteen al aanwezig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*