Het plaatsen van een line bet bij Roulette

Tijdens het spelen van een spelletje roulette is het zo dat je als speler op tal van verschillende manieren kan inzetten. Eén van de mogelijkheden om in te zetten is door middel van een zogenaamde line bet. Een dergelijke manier van inzetten vereist dat er op zes verschillende getallen verspreid over twee rijen wordt ingezet. In de praktijk wordt er eigenlijk vrij weinig gesproken van een line bet.

Doorgaans wordt hier naar verwezen als een six number bet of een transversale simple. Deze manier van inzetten op een spelletje roulette is door de jaren heen vrij populair geworden onder roulette spelers omdat je een mooie kans maakt om de speelronde winnend af te sluiten. Indien één van de zes getallen valt krijg je dan ook zomaar vijf keer je inzet terugbetaald.

Het inzetten volgens de line bet

Wanneer je gaat inzetten volgens een line bet is het altijd van belang om er rekening mee te houden dat je de fiches links of rechts tussen twee rijen in gaat plaatsen. Dit zorgt er voor dat je eigenlijk op twee paarden wet waardoor je potentiële winstkans als speler aanzienlijk de lucht in gaat. Tijdens het spelen van roulette is het eigenlijk het belangrijkste doel van de speler om er voor te zorgen dat het huisvoordeel zo beperkt mogelijk blijft, maar er toch voor te zorgen dat de uitbetaling bij winst optimaal blijft. Door in te zetten door middel van een line bet is dat geen enkel probleem. Het is een eenvoudige en veilige manier van inzetten terwijl je als speler toch altijd kans blijft maken op een aantrekkelijk rendement bij winst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*