#roulette: speel online Roulette

Het hekje is helemaal terug! Waar je vroeger het hekje alleen gebruikte op je telefoon zie je het nu overal verschijnen. Maar ook het hekje is volwassener geworden, hij heet nu hashtag. Overal kom je ze tegen op het internet: Twitter, Tumblr, YouTube en Facebook. Maar wat doe je er mee en wat is het eigenlijk?

Hashtag

Een hashtag gebruik je op social media voor een woord wat met dat bericht te maken heeft, op deze website zou dat dus #roulettespelen of #roulette kunnen zijn. Wanneer je deze hashtags maakt in een door jou gemaakt bericht op bijvoorbeeld Twitter, Instagram of Facebook dan wordt dit automatisch een link. Wanneer je hierop klikt zie je gelijk wat de rest van de wereld zegt of deelt over ditzelfde onderwerp. Zo kun je er leuke weetjes leren kennen of ervaringen van andere spelers lezen.

Roulette als trending topic

Misschien heb je ook wel eens van trending topic gehoord, dit zijn de meeste besproken hashtags en onderwerpen op het internet. Jij draagt hier dus ook bij wanneer je ze gebruikt in je berichten op het internet. Gebruiken nu heel veel mensen tegelijk #onlineroulette247 rond hetzelfde tijdstip dan wordt dit trending op Twitter. Ook buiten social media zie je het steeds vaker gebruikt worden, op website maar ook in advertenties en in winkels zie je het terugkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*