Vegas – soms heel duur, soms heel gratis!

la-bord

Als je weet waar je moet gaan hoeft Las Vegas helemaal niet duur te zijn. Het is natuurlijk wel een vakantiebestemming en het staat er bomvol met genoeg entertainment, voedselkramen, restaurants, kroegen, clubs, hotels en casino’s, maar ook gratis is er veel leuks te doen. Hieronder enkele van deze kosteloze bezienswaardigheden.

Misschien zingt ze als je wel betaald?
In het Silverton Hotel is een aquarium voor 117.000 liter. In dit aquarium zwemmen ongeveer 5.000 vissen en andere waterdieren, waaronder enkele keren per dag een zeemeermin! Een echte echte zeemeermin zwemt in dit prachtige aquarium, aan de beademing. Zingen doet ze niet, maar je mag kijken zoveel je wil en het kost je helemaal niets!

Rode Rotsen
De natuur is gratis, ook hier in dit Red Rock Canyon National Conservation Area. Het is er prachtig mooi en het geeft je een heerlijk vrij gevoel en het is maar een kleine 10 kilometer van de stad verwijderd. Je kunt er rijden, lopen, klimmen, fietsen, of gewoon zitten en picknicken. Mocht je gaan fietsen, ga dan langs het nagemaakte spookdorp genaamd Bonnie Springs.

Wilde Whiskey
Of het te drinken is? Geen idee. Maar het wordt toch redelijk druk bezocht nog, waarschijnlijk vooral onder de kenners. Met regelmaat kan hier in elk geval heel gratis, heel veel whiskey gedronken worden. Waar? bij VomFASS bij de Grand Canal Shoppes.

Geen whiskey maar wijn!
Dan vind je dit ook wel fijn! Gratis wijn zoveel je wil. Bij de Rock ‘n’ Roll Wine Club is het mogelijk. Nadeel is dat je lid moet zijn. Je kunt dus in 1 keer de lidmaatschap van het hele jaar betalen, of je gaat wanneer er een proeverij is. Onbeperkt kun je dan niet drinken, maar genoeg om weer vrolijk verder te gaan.

Licht- en water- en muziekshow
Hou je van rustig zitten of staan en je ogen de kost geven, dan is dit iets wat je echt moet zien. De Fountains of Bellagio. Je zult compleet verbijsterd zijn over wat zij kunnen met de combinatie van spuitend water, harmonieus samengeweven met muziek en licht. Dat het gratis is, is niet eens het mooiste. Adembenemend!

Enkele andere hele goede ideeën:
– Fremont Street Experience
– Hershey’s Chocolate World
– Las Vegas Strip Soothsayer
– “Welcome to Las Vegas”-bord
– Circus Circus

Genoeg te beleven voor enkel wat benzine of taxikosten dus. Echte aanraders, stuk voor stuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*